Kako povećati polni organ

Kako povećati polni organ bez operacije

Postoji nekoliko konzervativnih mera koje bi, ako se pravilno koriste, mogle pomoći u postizanju određene dužine i možda snage tokom erekcije.

Istezanje penisa?

Povećati polni organ istezanje penisa odnosi se kako na korištenje vlastitih ruku tako i na uređaje za povećanje dužine ili opsega penisa. Iako postoje dokazi koji upućuju na to da istezanje može povećati veličinu penisa, rezultati su obično minimalni.

Važno je imati na umu da su mnogi dokazi o istezanju penisa anegdotski, jer ne postoje dobri statistički podaci s njihovim učincima.

Ručne vežbe istezanja uključuju upotrebu vlastite ruke za masažu tkiva duž dužine penisa. Namenjen je istezanju kože i stvaranju “mikro-suza” u tkivu. Tkiva mogu izgledati zgužvano dok zarastaju, što čini da penis izgleda duže.

Neke vežbe također su korisne da povećavaju obim. Vežbe obima, poput jelqinga, također su usredotočene na masažu tkiva. Doslednost je ključna za održavanje bilo kojeg od navedenih navodnih efekata. Međutim, preterana upotreba takvih vežbi može dovesti do većeg oštećenja tkiva što dovodi do štetnih ishoda.

Vežbe za poboljšanje penisa

1. Istezanje

To se izvodi hvatanjem penisa odmah iza njegove glave. Ne držite ga previše čvrsto ili previše labavo. Penis se zatim lagano rasteže u početku 20-30 sekundi prema dole, a zatim se proteže prema gore još 20-30 sekundi

2. Rotacijsko istezanje

To se postiže hvatanjem penisa tik ispod njegove glave i snažnim povlačenjem prema van. Normalno je osjetiti istezanje osovine, ali ne i bol. Zatim se penis pomiče kružnim pokretima održavajući istezanje i stisak. Svaka rotacija treba trajati oko 30 sekundi. Za svaki pravac potrebno je izvesti najmanje tri rotacije.

3. Jelqing

Kenis delimično uspravan i koristimo lubrikant, penis se drži u dnu palcem i kažiprstom. Polako kretanje ruke prema penisu održavajući pritisak. Ovo je jedan jelq i trebalo bi vam 2 do 3 sekunde da napravite 1 jelq. Ovo pomaže u guranju krvi prema vrhu penisa i neće uzrokovati bol. Ponovite ovaj postupak.

4. Kegel

Ključno je identificirati pubococcygeus mišić zaustavljanjem protoka urina. Jednom prepoznat, mišić se drži u kontrakciji oko pet sekundi, a zatim se oslobađa. Zatim se ova metoda ponavlja koliko god puta želite, idealno je oko 30 minuta svakog dana da se vidi poboljšanje erekcije.

Istraživanje tehnika istezanja penisa je ograničeno. Nijedna od urađenih studija nije ukazala ni na jednu tehniku ​​kao na efikasan način trajnog produženja penisa. Međutim, privremeni porast veličine mogao bi biti moguć.

Istezanje uređajem

Da biste koristili penis pumpu:

Stavite penis u komoru ispunjenu zrakom. Koristite mehanizam pumpe za usisavanje zraka iz komore. To uvlači krv u vaš penis, zbog čega postaje uspravan. Priložite priloženi prsten ili stezaljku na penis da ostane uspravan do 30 minuta. Sigurno je da se u to vrijeme seksate ili samozadovoljavate. Uklonite prsten.

Za upotrebu vučnog uređaja

Umetnite penis u donji kraj uređaja. Osigurajte glavu penisa unutar dva ureza na suprotnom kraju. Pričvrstite silikonsku cijev oko osovine penisa. Uhvatite krajeve silikonske cijevi na dnu uređaja i polako povucite penis prema van. Prestanite vući ako počne osjećati bol ili nelagodu. Ostavite penis u ispruženom položaju 4 do 6 sati dnevno.

Potencijalni rizici i komplikacije

Pregrubost penisa može prouzrokovati velike suze u tkivima ili oštećenje ligamenata koji penis povezuju s tijelom. Te ozljede mogu potencijalno ometati vašu sposobnost postizanja ili održavanja erekcije. Kada nosite vučni uređaj, slijedite upute liječnika koliko dugo ga treba nositi. Ako ga duže nosite, možete prouzrokovati ozlede koje utječu na funkciju penisa. Nakon upotrebe pumpe, ne dopustite da krv ostane u vašem penisu duže od 30 minuta. Ako erekcija traje više od nekoliko sati, vaš penis može trajno oštetiti.

Komplikacije

Vežbe istezanja ili uređaji mogu prouzročiti:

  • svrbež
  • manje modrice ili promjena boje
  • crvene mrlje duž osovine penisa
  • utrnulost
  • pucanje vene

Obratite se svom lečniku ako simptomi traju više od nekoliko dana ili su ozbiljni.

Rezultati će ovisiti o pristupu koji koristite i koliko ste dosljedni upotrebi. Vučni uređaji, na primjer, moraju se koristiti svakodnevno – često i mesecima – kako bi se postigli primjetni efekti. Neproverene informacije sugerišu da upotreba penis pumpe može rezultirati mnogo bržim rezultatima, ali ne postoje istraživanja koja podržavaju

Zaključak

Saznanje kako vaš penis reaguje na istezanje i druge oblike stimulacije može vam pomoći da se osećate ugodnije sa svojim telom. Vremenom možete primetiti i promene izgleda ili performansi. Obavezno sledite uputstva ili smernice za proizvode koje vam je dao vaš ljekar. Ako se nepravilno izvodi, istezanje može rezultirati ozledom ili erektilnom disfunkcijom. Potražite hitnu medicinsku pomoć ako osjetite bol ili nelagodu tijekom istezanja ili ako primetite bilo kakvu promjenu u erektilnoj funkciji.

Kako povećati polni organ vežbanjem i apratima može biti dugotrajno. Za brži i efikasniji način preporučujemo prirodne tablete za povećanje polnog organa Puriwagra.

Top